Dorine verschurenplein 10 C

6181 AS Elsloo

+31 631970799

Enkel op afspraak geopend

Op elk moment van de dag verzorgd uitzien, dat wil jij toch ook?


Brows on fleek

Met permanente make-up kunnen wij je wenkbrauwen op natuurlijke wijze voller, breder, dunner, strakker of donkerder maken. Je wenkbrauwen kunnen heel bepalend zijn voor je look. Bij je gezichtsvorm is een bepaalde wenkbrauwvorm gewoon het mooist, omdat deze je beste features naar voren haalt en die daardoor dus meer opvallen. En wie wilt dat nu niet?

Er is keuze uit verschillende soorten technieken:

3D- hairstrokes

Met de 3D-hairstroke wenkbrauw techniek worden hele fijne haartjes getekend met de PMU machine, waardoor niemand ziet dat het permanente make-up is. 

Microblading

Microblading is een semi permanente make-up techniek, waarmee realistische wenkbrauwhaartjes worden gecreëerd. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een ‘microblade’. Dit mesje is opgebouwd uit zeer fijne micronaaldjes die op een rij zijn geplaatst. Met dit mesje worden realistische wenkbrauwhaartjes (hairstrokes) gecreëerd door in de huid te snijden. Het pigment kan hier vervolgens inwerken. 

Met beide technieken zullen je wenkbrauwen subtiel, gestileerd, en toch realistisch uit zien. De 3D – hairstroke als ook de microblading techniek zijn beide niet toepasbaar voor een vette of gecombineerde huid. 

Powder brows

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent.

 Ombre brows

De ombre brow is een powder brow waarbij de binnenkant van de wenkbrauw lichter wordt gezet dan het uiteinde.  

Combo brows

Vind je het lastig om te kiezen? Met de combination brow you’ll have the best of both worlds! Tijdens deze techniek worden twee methoden uitgevoerd. De Hairstroke techniek i.c.m. Powder/ Ombre-techniek. Realistische hairstrokes met een subtiele shading voor de perfecte contour van je wenkbrauw. We just love it!

Kissable Lips

Stralende lippen accentueren je natuurlijke schoonheid. Ze geven een sensuelere en meteen ook jeugdigere uitstraling. 

Semi-permanente lippigmentatie heeft de volgende voordelen: 

-symmetrische lippen (assymetrische lippen/littekentjes kunnen worden gecorrigeerd   –   optisch grotere en vollere lippen  – mooie en frisse lip tint 24/7  –  dagelijkse tijdbesparing –  natuurlijke dagelijkse lipstick die niet in de lijntjes van de bovenlip uitloopt.

Je kunt kiezen uit drie vormen van permanente make-up voor de lippen:

Blushed full  lips

Met blushed lips voorzien we lippen van een egale lip kleur. Tijdens deze behandeling wordt er vaak gekozen voor een natuurlijke, matte lip tint. Nude tinten zijn er in bruin, roze, rood, oranje.

Met permanente lipmake-up zijn je lippen 24/7 ready to kiss.

3D Glossy lips

Deze nieuwe techniek zorgt voor een optische lipvergroting. Door te werken met een basistint, shaduw tint en passende high light wordt de illusie gewekt dat de lippen aanzienlijk voller zijn dan oorspronkelijk het geval is. 

Lipliner

Een lipliner kan op zeer natuurlijke wijze worden aangezet, om een accent te leggen op de lipcontour, of om deze te corrigeren. De intensiteit van de kleur kan naar wens worden aangepast. Meestal kiezen wij voor een aansluitende lipliner die perfect matcht met je eigen lip tint.  

Stunning eyes

Wil je niet meer iedere ochtend een eyeliner zetten? Geen zorgen hoeven te maken om een uitgelopen eyeliner, of er gewoon op ieder moment van de dag goed uitzien? Laat jouw ogen dan vanaf nu 24/7 spreken met een permanente make-up eyeliner. 

Lees hieronder welke eyeliner techniek het beste bij jou past. Subtiel of juist gewaagd.

 Infralash/ Deepliner

Dit is een lijntje tussen de wimperhaartjes, die heel subtiel is en zorgt voor een heel natuurlijke en sprekende oogopslag. De infralash kan zowel onder als boven worden geplaatst.

Classic eyeliner

De classic eyeliner wie kent hem niet. Ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen. Dit is een volle eyeliner die subtiel mag opvallen. 

Winged eyeliner

Een winged eyeliner geeft je een verleidelijke, zwoele blik. Met deze techniek creëer je een optisch effect om de ogen groter en meer amandelvormig te laten lijken, ook wel het ‘bambi’ ~eyes effect genoemd.

Design eyeliner

De design eyeliner is een classic of winged eyeliner die net iets dikker is gezet dan normaal. Deze techniek is perfect voor de echte eyeliner lovers! Stand out from the crowd darling.

Op elk moment van de dag verzorgd uitzien, dat wil jij toch ook?

Contact

© 2020, The Beauty Artist, All rights reserved